2011. július 31., vasárnap

Ülésmagasító gy.15-36kg karfa nélkül hc.FunnyAlp - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

ÜLÉSMAGASÍTÓ GYERMEKEKNEK - FUNNY, N01398Univerzális, minden 3 pontos biztonsági övvel (ECE 16) ellátott gépkocsiban használható 15-36kg-ig, kb. 3-12éves korig. Karfa nélküli változat. Megfelel az ECE R 44/03 szabványnak. ENSZ EGB: 03301102 E1Kermi: E 4-00296/2000A közlekedésfelügyelet által előírt feltételeknek is megfelel. Az ülésmagasítót a menetiránynak megfelelően az első vagy a hátsó ülésre kell rögzíteni. Ügyeljen arra, hogy a járművének ajtaja, dönthető első ülése ne károsítsa a terméket meg. A gyermeket az autóba szerelt biztonsági övvel rögzítse. Ügyeljen arra, hogy az öv ne tekeredjen. Az átlósan futó öv a gyermekének a vállközepénél legyen, míg az alsó futású övrésznek feszesen kell futnia és az ülésen található övvezetőn (nyíl jelzi) át kell haladnia. Az öv bekapcsolása után vizsgálja meg még egyszer az öv futását, és kellően igazítsa be. Ne hagyjon semmilyen rögzítetlen tárgyat az ülésen. Gyermekét, sohase hagyja felügyelet nélkül az ülésben! A pamut huzat levehető és 30 fokon mosható, kézzel, semleges mosószerrel tisztítható. Ne használjon vasalót vagy szárítógépet, valamint oldószereket. Balesetmentes közlekedést kívánunk! Mérete: kb. 40x40x25cmAnyagösszetétel: lsd. texticímkeKöszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 1 550 Ft

Az aukció vége: 2011-08-19 03:25
. Ülésmagasító gy.15-36kg karfa nélkül hc.FunnyAlp - Jelenlegi ára: 1 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése