2011. július 26., kedd

Kamera Ip kamera Rejtett kamera Wifi kamera - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Ip Kamera Wifi és kábel kapcsolattal!!!
IP kamera hálózati interfésszel, képes internetes hálózaton keresztül MPEG-4 tömörítésben kép és hang jeleket küldeni. A fő alkalmazási területébe beszámíthatjuk a professzionális CCTV rendszereket lakásokban, üzletekben , irodákban, boltokban, bevásárlóközpontokban, stb., amelyek IP technológiára vannak alapozva.
Az Internet segítségével a világ bármely helyéről nézhető, és rögzíthető!
Ha telepítve van a szoftvere akkor állítható illetve forgatható objektív. A szoftver segítségével a kamera 270 és 90 fokban mozgatható. Az infra ledek segítségével éjjel is közvetíti a képet (az éjjeli kép fekete fehér).
A kamera akár okos telefonról is nézhető!!!
A kamera nincs számítógéphez kötve, tehát a számítógépet a megfigyelés helyén nyugodtan ki lehet kapcsolni, a képet a kamera továbbra is közvetíti.
Nincs szükség különböző kábelek vezetékek kiépítésére, csak egy hállózati csatlakozó kell az áram ellátáshoz, a kamera vezeték nélkül továbbítja a képet.
Be lehet kötni riasztó rendszerekhez is, és mozgásra bekapcsolja a megfelelő riasztót.  
Ha nem megfelelő helyer építetted nem kel szerelőt hívni, egyszerűen átteszed máshova, bedugod a konektorba és működik tovább!
A műszaki paraméterekkel nem fárasztok senkit, mert több oldalt lehetne írni róla, de aki ilyen kamerát keres úgy is tudja ezeket!
Talán ami lényeges a felbontás:
VGA 640X480
A szoftver akár 32 db kamerát is képes kezelni, az-az 1-32 kamerát tudsz egyszerre nézni.
A csomag tartalma:
1db kamera
1db Wifi antenna
1db hálózati adapter
1db rögzítő konzol
1db cd a telepítő szoftverrel, leírással, és használati utasítással!
Ha egyedül nem akarja beépíteni szerződött partnerünk Budapest területén belül rövid határidővel ées korrekt áron beüzemeli!



Jelenlegi ára: 24 990 Ft

Az aukció vége: 2011-08-13 01:25
. Kamera Ip kamera Rejtett kamera Wifi kamera - Jelenlegi ára: 24 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése