2011. március 31., csütörtök

Royality Line főző és párolóedény - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Nászajándékba kaptunk 3 db-ot. Egyet elajándékoztunk egyet használunk és nagyon szuperül bevált, egyet pedig eladunk újonnan.
Az edény anyag összetétele: - 18/10 króm-nikkel rozsdamentes nemesacél, fém fedő, szegecselt fülek a serpenyőn, a fedőn lecsavarozhatóan rögzített hőmérős (termométeres) fedő gomb. A fül és nyél (markolat) kiegészítő betétje és a fedő gombja hőre keményedő műanyagból készültek. Gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós (gerjesztéses), halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhely) egyaránt használhatóak. A serpenyő több rétegből álló hővezető alja (talpa) biztosítja a fűtő energia egyenletes elosztását és teszi energiatakarékossá. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható. Figyelem: - űrtartalom = az edény színültig töltve!
Fontos: - a fedő gombja egyben a hőmérő (termométer) ezért a fedőt mosogató gépbe tenni TILOS (nem szabad). Nagyon rászorítani a fedőre a gombot szintén nem szabad, mert a műanyag és a fém molekulárisan különböző és a hőre nem egyformán reagálnak. Más és más a kiterjedésük (tágulásuk) hő hatására.
Méretek: - átmérő: - 24 cm (belső), - külső: - 27, 5 cm, - nyéllel + fülel: - 48 cm
- magasság: - 7 cm (belső), - külső: - 8 cm, - fedővel: - 14 cm
- tömeg: - fedő nélkül: - 1, 80 kg, - fedővel: - 2, 25 kg, - fedő: - 0, 45 kg
- űrtartalom: - 2, 80 Liter


Jelenlegi ára: 2 900 Ft

Az aukció vége: 2011-04-19 04:55
. Royality Line főző és párolóedény - Jelenlegi ára: 2 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése