2011. május 24., kedd

Fleck Zoltán: Bíróságok mérlegen 2. - Jelenlegi ára: 2 785 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Bíróságok mérlegenA könyv listaára: 3200 Ft. Leírás:
A bírói hatalom is olyan területe a magyar alkotmányosságnak, amely sok tekintetben megspórolta a rendszerváltást () Ilyen körülmények között felelőtlenség lenne nem kutatni a bíróság szervezetét és a bírói gyakorlatot - olvashatjuk Fleck Zoltán előszavát abban a műben, amely pontosan a fentiek szellemében látott napvilágot. Folytatva az első kötet hagyományait (amelyben a bírósági szervezet működése került bemutatásra dokumentumelemzések tükrében), a jelen műben a bírói gyakorlat kerül mérlegre. Elsőként Navratil Szonja a magyar bíróságok gazdálkodását elemzi több szempontból (hatékonyság, költségvetés, létszámgazdálkodás stb. ), majd a bírói gyakorlat és az alkotmányosság viszonya kerül taglalásra az alkotmányjog szemszögéből. Ezt követően Bencze Mátyás a hazai felsőbírósági gyakorlat jellemző problémáit vázolja fel, végül pedig Hack Péter elemzését olvashatjuk a büntetőeljárás szabályozásának alakulásáról, kitérve az 1998. évi XIX. és a 2002. évi I. törvény megalkotására, a 2003. évi II. törvény elfogadására, valamint a 2006. évi LI. törvényre. A kiadvány elsősorban a szakértő nagyközönség figyelmére számíthat. ISBN: 978-963-87995-6-2A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 785 Ft

Az aukció vége: 2011-05-26 13:31
. Fleck Zoltán: Bíróságok mérlegen 2. - Jelenlegi ára: 2 785 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése